tisdag 22 april 2008

Det kan ju sägas att tidigare nämnda efterfesten hostades av en ganska vidrig internationell dj med hybris. Han ville bara ha tjejer med på efterfesten och de killar som fick följa med fick absolut inte vara deras pojkvänner.
Som ursäkt till att jag ens följde med på den här efterfesten var en total avsaknad av andra efterfestalternativ, en möjlighet att utnyttja ett hotellrum på Hilton (minibar, den häftiga hissen osv.) och en fylleönskan om att prata lite vett i en vilsen, uppenbarligen sexuellt frustrerad, man. Men väl på efterfesten var han bara dryg, otrevlig och klagade på att det var en "killfest". Till en vän körde han "om man sover på hotell 100 nätter om året kräver man ju bra standard" i ett försök att impa, och när det misslyckades frågade han henne när hon fick kuk senast.
Till saken hör att han sist han var i stan höll i en väldigt lyckad efterfest då han gav intrycket av att vara en sjysst kille som bjöd in 15 festsugna pers till sitt 10 kvm stora rum. Synd att han sabbade den bilden genom att vara dryg och sexistisk.

obs! det var inte samma kille som hängt med Lindsay, han var bara trevlig.

Inga kommentarer: